Termeni și Conditii

 

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.bacaniacudelicii.ro implică acceptarea Condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor.

www.bacaniacudelicii.ro este administrat de S.C. Prefera Foods S.A.cu sediul în DN 1 KM. 392+600, Loc. Oiejdea, Com. Galda de Jos, Alba, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr J01/245/2006, CUI 8484221.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții precum și orice modificări site-ului www.bacaniacudelicii.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare care implică și prelucrarea datelor cu caracter personal de către Prefera Foods SA, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare

Pentru a putea cumpără de pe www.bacaniacudelicii.ro, trebuie să introduceți datele dumneavoastră pe website-ul nostru. În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră. În situația în care considerăm că această obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

Preț și modalități de plată

Prețurile prezentate includ TVA (9%). Prețul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției. Dacă la confirmarea comenzii se stabilește un cost al transportului, aceasta va fi prezent pe factura emisă de noi. Plata produselor se efectuează numai prin credit/debit card la plasarea comenzii online.

Informații privitoare la livrare

Pentru comenzile cu valori cuprinse între 0 si 149,99 Ron, taxa de transport reprezinta valoarea de 19 lei. Pentru comenzile care depășesc valoarea de 150,00 Ron, costul de livrare este gratuit. Taxele de livrare sunt calculate cu taxa pe valoare adăugată (TVA) inclusa.

Livrarea produselor comandate se realizează prin curierat rapid, la adresa indicată de cumpărător, doar pe teritoriul României.

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugăm să introduceți în căsuța Note comandăaceste lucruri, înainte de finalizarea comenzii.

În ziua în care coletul cu comanda dumneavoastră va fi expediat, veți fi înștiințat prin e-mail sau telefonic de către firma de curierat. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veți fi înștiințat în acest sens. În unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător dacă dumneavoastră doriți și sunteți de acord cu acest lucru.

 

Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conținut al site-ului www.bacaniacudelicii.ro, incluzând texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea S.C. Prefera Foods S.A. sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.bacaniacudelicii.ro sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de mail comenzi.online@preferafoods.ro.

Politica de confidenţialitate a website-ului

Orice informaţie cu caracter personal sau materiale transmise către acest website se supun prevederilor politicii de confidenţialitate şi protecţie a datelor cu caracter personal de pe acest website.

Responsabilități privind produsele

Prefera Foods nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menționate de producător. Returnarea produselor se poate efectua în conformitate cu dispozițiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugăm să vizitați secțiunea Schimb/Returnare produs.

Acurateţea, integralitatea şi actualitatea informaţiei

Cu toate că depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acurateţea şi integralitatea informaţiei de pe acest website, nu ne asumăm responsabilitatea dacă informaţiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastră risc. Sunteţi de acord că este responsabilitatea dumneavoastră de a monitoriza orice modificări ale materialului şi informaţiilor de pe acest website.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare.

Link-uri către alte website-uri

Link-urile de pe website-ul BĂCĂNIA CU DELICII vă pot trimite în afara reţelei şi sistemelor PREFERA FOODS iar PREFERA FOODS nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru conţinutul, acurateţea sau funcţionarea acestor terţe website-uri. Link-urile sunt oferite cu bună credinţă şi PREFERA FOODS nu poate fi considerat responsabil pentru nicio schimbare ulterioară în alte website-uri ale căror link-uri sunt oferite de noi. Includerea oricărei trimiteri către alte website-uri nu implică susţinerea acestora de către PREFERA FOODS. Vă recomandăm să citiţi cu atenţie notele legale şi de confidenţialitate ale tuturor celorlalte website-uri pe care le vizitaţi.

Garanţii şi avertizări

Folosirea acestui website se va face pe riscul dumneavoastră personal şi exclusiv.

Acest website vă este oferit “aşa cum este” şi “aşa cum este pus la dispoziţie” şi, ca urmare, PREFERA FOODS nu oferă niciun fel de garanţie, nici explicită, nici implicită, statutorie sau de alt fel (inclusiv garanţii implicite de mercantibilitate sau calitate satisfăcătoare şi potrivire pentru un anumit scop) inclusiv garanţii sau orice afirmaţii cu privire la faptul că materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de încredere, actuale, fără a afecta terţe părţi, precum şi că accesul la acest website va fi neîntrerupt sau fără erori sau fără viruşi, nici cu privire la faptul că accesul la acest website va fi securizat, şi că orice sfat sau opinie obţinută de la PREFERA FOODS prin intermediul acestui website vor fi corecte, de încredere. În consecinţă, PREFERA FOODS nu face niciun fel de declaraţii şi nu îşi asumă niciun fel de garanţii cu privire la cele de mai sus.

Ne rezervăm dreptul de a restricţiona, suspenda sau înceta, fără notificare prealabilă, în orice moment, accesul dumneavoastră la acest website sau la orice secţiune sau parte a acestuia.

Responsabilitate legală

PREFERA FOODS şi /sau orice alte părţi implicate în crearea, execuţia sau prezentarea acestui website în numele nostru nu vor avea nicio responsabilitate legală sau de alt tip pentru niciun fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilităţi directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesării, utilizării, incapacităţii de utilizare, a schimbării conţinutului acestui website, sau ca urmare a accesării de către dumneavoastră a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, în măsura permisă de legislaţia aplicabilă, ca urmare a acţiunilor pe care le întreprindem sau nu în urma oricărui mesaj de poştă electronică trimis de dumneavoastră.

PREFERA FOODS şi/sau orice alte părţi implicate în crearea, execuţia sau prezentarea acestui website nu vor avea nicio responsabilitate de menţinere a materialelor şi serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificări, actualizări sau a altor comunicate în legătură cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificărilor, fără aviz prealabil.

Mai mult, PREFERA FOODS nu va avea nicio responsabilitate legală sau de altă natură pentru nicio pierdere suferiţă din cauza virusurilor ce vă pot afecta computerul sau orice altă proprietate pentru ca aţi folosit, accesat sau descărcat vreun material de pe acest website. Dacă decideţi să descărcaţi vreun material de pe acest website, o faceţi pe propriul dumneavoastră risc.

În limita maximă prevăzută de legislaţia aplicabilă, renunţaţi în mod expres la orice pretenţie faţă de PREFERA FOODS sau faţă de reprezentanţii săi, directorii, angajaţii, furnizorii sau programatorii săi, pretenţii ce ar putea rezulta în urma folosirii sau accesării de către dumneavoastră a acestui website.

Activităţi interzise

Este interzisă întreprinderea oricărui act pe care PREFERA FOODS, la libera sa alegere, îl poate considera inadecvat şi/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de către orice lege aplicabilă acestui website, incluzând dar fără a se limita la:

Orice act ce ar constitui o încălcare atât a confidenţialităţii (incluzând încărcarea de informaţii private fără a avea acordul persoanei în cauză) cât şi a oricărui alt drept legal al persoanei;

Folosirea acestui website pentru a defăima sau calomnia PREFERA FOODS, angajaţii săi sau alţi indivizi, sau comportarea într-un fel care ar putea afecta buna reputaţie a PREFERA FOODS;

Încărcarea de fişiere ce conţin virusuri care ar putea crea daune PREFERA FOODS sau proprietăţilor altor persoane;

Afişarea pe sau transmiterea către acest website a oricărui material neautorizat incluzând, dar fără a se limita la, materiale care în opinia noastră ar putea cauza neplăceri sau ar putea fi defăimătoare, rasiste, obscene, ameninţătoare, pornografice sau ilicite, fiind în detrimentul sau încâlcand sistemele sau reţelele de securitate ale PREFERA FOODS sau ale terţilor.

 

Jurisdicţie şi lege aplicabilă

Produsele PREFERA FOODS, materialele, ofertele și informațiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clienţii şi utilizatorii din România. PREFERA FOODS nu garantează că produsele și conținutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile în alte locaţii decât România. Produsele care apar pe acest site sunt doar reprezentări vizuale și, ca atare, acestea nu constituie adevărata lor dimensiune, ambalaj, culoare etc.

Dumneavoastră şi PREFERA FOODS sunteţi de acord ca orice controverse sau pretenţii provenind din sau în legatură cu folosirea acestui website vor fi guvernate de către legea română şi vor fi înaintate exclusiv instanţelor din Bucureşti, România.

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoștință asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și S.C. Prefera Foods S.A.. În cazul unor eventuale conflicte între S.C. Prefera Foods S.A. și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța competență în conformitate cu legile române în vigoare.

Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni Condițiile și Termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul îșiasumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual www.bacaniacudelicii.ro.