Politica de retur – Băcănia cu delicii

Politica de retur

 

Aveti dreptul de a returna produsele achizitionate pe bacaniacudelicii.ro, daca produsele prezinta deteriorari sau au fost livrate gresite.

La primirea coletului, clientul care a efectuat comanda trebuie sa se asigure ca produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ cu comanda facuta. In caz contrar, clientul poate sa ne contacteze la telefonul consumatorului: 0258.806.691 (de luni pana vineri intre orele 8-16) sau prin e-mail la adresa comenzi.online@preferafoods.ro.

Perioada de returnare este de 14 zile incepand cu ziua in care dumneavoastra sau persoana indicata de dumneavoastra a receptionat produsele comandate.

In cazul in care doriti sa returnati produse, este necesar ca in perioada mentionata mai sus sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele, printr-un e-mail la comenzi.online@preferafoods.ro.

Va rugam sa expediati produsele obligatoriu insotite de factura fiscala aferenta, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat returnarea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Daca alegeti sa returnati produsele, vom rambursa suma pentru produsele depreciate sau neconforme, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele.

In cazul in care ne expediati produsele, fie partial, fie integral, va informam ca va trebui sa suportati costul returnarii produselor.

In cazul returnarii sunteti responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultata din manipularea acestora.

Ne rezervam posibilitatea a amana rambursarea pana la momentul la care primim produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis catre noi produsele ce fac obiectul returnarii.

In masura in care ne-ati indicat un cont bancar vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar fara a va percepe comisioane pentru aceasta rambursare. In ipoteza in care nu este posibila folosirea contului bancar va vom contacta pentru a agrea metoda de rambursare.

Nu pot fi returnate urmatoarele tipuri de produse:

– produsele care sunt susceptibile de deteriorare sau expirare rapida (spre exemplu, produsele refrigerate, congelate).