PLANTE ÎN FARFURIE, PEȘTE ÎN OCEAN – Băcănia cu delicii

PLANTE ÎN FARFURIE, PEȘTE ÎN OCEAN

În sfârșit, Unfished a sosit cu alternative din plante, la pește.
Poți să iubești peștele ȘI să salvezi oceanele. Ne-am angajat în această misiune, iar motto-ul nostru este “Plante în farfurie, pește în ocean”.
Unfished, adică “nepescuit”? Da! Realitatea este că pescuitul intensiv a dus la dispariția mai multor specii de pești cu efecte negative asupra ecosistemului marin.

Unfished reprezintă mai mult decât o gamă de produse vegetale, nutritive, bogate în proteine și înseamnă mai puțin pescuit, mai multă biodiversitate, o soluție sustenabilă pentru generațiile viitoare, pentru planetă, pentru salvarea oceanelor și a resurselor sale valoroase.

Picture1

Permiteți-ne să vă surprindem cu texturile produselor noastre și gustul ciudat de bun, pentru o experiență delicioasă.

Picture2

Unfished PlanTuna® este gama de produse vegetale alternative la ton, din plante. De la bucăți suculente în ulei de măsline sau infuzate cu ierburi ori cu maioneză vegană, în gama de conserve la 150 de grame, la salate cu legume gata de consum în conserve la 240 de grame și pateuri la tub la 100 de grame, portofoliul promite versatilitate culinară și un gust uimitor.

Unfished PlantZalmon este alternativa vegetală la pasta de somon, în tub la 100 de grame, absolut delicioasă, pentru iubitorii de somon.

Chiar dacă sunt vegetale, produsele Unfished conțin nutrienți pe care îi găsim și în pește, proteine și acizi grași Omega-3, din surse vegetale.

Nu trebuie să fii vegan să-ți placă Unfished! Descoperă primul brand românesc alternativă din plante la pește, în toate formele.